Referinte

 

Am plăcerea ca pe această cale să adresez felicitări pentru modul în care ati derulat activitatea de pregătire prevazută în contractul de colaborare încheiat cu compania noastră, cât si pentru calitatea, flexibilitatea si promptitudinea serviciilor.
Vă asigur, stimati colaboratori, că vom recomanda serviciile dumneavoastră si altor firme cu care compania noastră are relatii de afaceri.


Cu multumiri,
Director Hypermarket Carrefour Sibiu

In colaborarea cu Staff 2000 am regasit  o serie de valori pe care noi le apreciem im mod deosebit in relatiile de parteneriat: organizarea,  rigurozitatea si dedicarea, atat de necesare in lumea afacerilor. Uram succes in viitor echipei STAFF 2000.


Serge Janier-Dubry, Director SNR Rulmenti

Conducerea Teatrului National “Radu Stanca” Sibiu recomanda SC STAFF 2000 cu care a avut o excelenta colaborare incepand cu luna septembrie 2007, in domeniul instruirii personalul angajat, in cadrul cursurilor de formare profesionala.


Constantin Chiriac, Director Teatrul National Radu Stanca Sibiu

Unitatea noastra a pregatit personalul Departamentului de Resurse Umane prin firma SC STAFF 2000 SRL. Urmare a acestei pregatiri, participantii au obtinut informatii de specialitate indispensabile acestui departament. Metodologia de predare, tematica, instrumentele de predare si nu in ultimul rand disciplina generala a acestui curs reprezinta motivele de baza pentru care recomandam firma STAFF 2000 ca un bun specialist in domeniul formarii profesionale a adultilor si un bun organizator, urandu-i in continuare numai succese in activitatea pe care o desfasoara.


Cu deosebita consideratie,
Cornel Benchea, Director Executiv BRD-Group Societe Generale Grup Sibiu

In anul 2007 am colaborat in domeniul formarii resurselor umane cu firma SC STAFF 2000 SRL. Pe parcursul colaborarii am constatat ca este un partener de formare profesionist, care foloseste metode moderne de predare, creaza o atmosfera de lucru pozitiva, suport de curs bine structurat, lectori experimentati si excelenti pedagogi. Cursul a furnizat informatii relevante pentru domeniul de specialitate.
Ca urmare, recomandam firma SC STAFF 2000 SRL in vederea pregatirii personalului.


  Director General Hotel Ramada

 

Colaborarea cu Staff 2000 a inceput in 2016.Am fost placut impresionata de rigurozitatea organizarii,de profesionalismul formatorilor,dar,mai ales de bagajul de cunostinte acumulate de angajatii nostri,ceea ce a adus plusvaloare organizatiei noastre.Informatiile obtinute ne ajuta in derularea activitatii si ne deschid noi oportunitati de dezvoltare profesionala.

Dorim sa colaboram si in viitor si ne bucuram sa putem spune ca gasim in Staff 2000 un partener serios si responsabil.

 

Adina Dumitriu,Director Executiv Fundatia Sozialstation Metzingen Sibiu

 

Cursul a furnizat informatii relevante pentru domeniul "Resurse Umane" la SC Drumuri si Poduri SA Sibiu .Ca urmare, recomandam firma STAFF 2000 SRL in vederea pregatirii personalului.

 

Nicolae Muntean,Director General SC Drumuri si Poduri SA Sibiu

 

Institutia noastra colaboreaza de peste 10 ani cu Staff 2000 pentru instruirea salariatilor nostri in diverse domenii.Aducem multumiri echipei Staff pentru organizare si trainerilor pentru profesionalismul si calitatea sesiunilor de formare.Angajatii nostri au apreciat deschiderea si interesul formatorilor de a raspunde si clarifica toate solicitarile lor.Simularile si aplicatiile practice au completat cu succes pregatirea ,motiv pentru care recomandam Staff 2000 ca un partener de incredere in domeniul formarii profesionale.

 

Liliana Bebeselea,Director Gradinita cu P.P. nr. 16 Sibiu

 

continuare