Am colaborat cu Staff 2000 pentru pregatirea angajatilor in domeniul HR,securitate si sanatate in munca si in domeniul situatiilor de urgenta,constatand cu aceasta ocazie ca Sibiul se poate mandri cu un centru de formare performant,raportandu-ne la nivelul ridicat de calitate in ceea ce priveste instruirea personalului.

Este rezultatul pregatirii si experientei de multi ani in domeniu, ceea ce permite ca Staff 2000 sa se diferentieze de ceilalti furnizori.

 

Adrian-Ioachim Tibu, Manager Teatru pentru copii si tineret Sibiu

 

Unitatea noastră a stabilit o relaţie de colaborare cu SC STAFF 2000 SRL în domeniul instruirii personalului angajat, în cadrul cursurilor de pregătire organizate de către acesta.

Cunostinţele acumulate de salariaţii nostri, s-au evidenţiat pozitiv în activitatea noastră.
Ca urmare, recomandăm STAFF 2000 ca un excelent furnizor profesional al adulţilor.


  Director Executiv Administraţia Natională a Rezervelor de Stat Un.Terit.345

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Sibiu colaborează cu societatea STAFF 2000, furnizor autorizat de servicii de formare profesională începând din anul 2003. Această colaborare s-a dovedit a fi fructuoasă prin prisma calităţii serviciilor oferite ce au corespuns standardelor impuse de noi. Am apreciat de asemenea seriozitatea şi calificarea formatorilor.
Apreciem că Staff 2000 este un partener de încredere  deoarece a dovedit înalt profesionalism şi o pregătire deosebită în domeniu.
Considerând că STAFF 2000 s-a impus pe piaţă prin calitatea serviciilor le urăm succes în continuare.


Mircea Dorin Cretu, Director executiv AJOFM Sibiu
Maria Verzescu, Director economic AJOFM Sibiu

 

Am convingerea că pregătirea profesională a adulţilor adaptată la cerinţele pieţei muncii poate influenţa favorabil relaţia dintre angajat şi angajator , oferind performanţe reciproce.
Am constatat că pregătirea profesională oferită de societatea STAFF 2000  satisface cele mai exigente cerinţe ale angajatorilor.
Voi recomanda şi altor parteneri să acceseze oferta STAFF .


Director magazin Kaufland Sibiu

 

STAFF 2000 este partener al Centrului Regional de Formare Continua pentru Administratia Publica Locala Cluj-Napoca din anul 2011 ,timp in care colaborarea in domeniul formarii profesionale a adultilor a fost una fructuoasa si benefica pentru personalul din administratia publica locala si nationala.Datorita profesionalismului si experientei de care a dat dovada parteneriatul nostru a continuat iar de la an la an numarul participantilor a crescut .Pregatirea formatorilor,calitatea programelor de formare,exigenta si seriozitatea au facut ca STAFF 2000 sa se distinga de ceilalti furnizori de formare din piata, sa mentina un parteneriat neintrerupt pe parcursul acestor ani la cerintele si standardele noastre.

 

Anca Maria Terchila - conducator Centru Regional de Formare Continua pentru Administratia Publica Locala Cluj Napoca

 

              inapoi                                                                                                        continuare